האם אני עדיין יכול לצפות בהיסטוריית ההזמנות שלי לאחר סגירת החשבון? לאחר השבתת חשבונך, כל המידע, כולל היסטוריית ההזמנות שלך, יימחק לצמיתות ולא יהיה ניתן לגשת אליו. לכן, לא תוכל עוד לצפות בפרטי ההזמנה שלך לאחר סגירת חשבונך. המאמר סגור להערות. מאמרים קשורים כבר שילמתי מע"מ ומכס בעת הרכישה. האם אחויב בתוספת תשלום בעת אספקת הפריטים? איך אני יכול לכתוב ביקורת על מוצר שנרכש?
המאמר סגור להערות.